www.derutex.cz www.sportservisps.cz.cz
Login:

Heslo:
Ročník: 
Liga: 
Kategorie: 
Vložené novinky > Přehled článků
01.11.2021 - 08:29 (406 přečtení)
RadaMSL

Dovolujeme si vás požádat o pár věcí:

Musíme vás informovat o nutnosti mít u sebe aktuálně platný doklad o bezinfekčnosti vůči nemoci z důvodu nařízení vládního opatření Covid-19 nebo o očkování proti Covid-19, respirátor a dodržovat pravidla dle svého svědomí. Jako organizátoři, musíme dle opatření přistoupit ke kontrolám dokladů o bezinfekčnosti, platných 6.11 a to u všech účastníků.

Berte na vědomí, že za jiných okolností si nemůžeme dovolit tuto akci pořádat. Nicméně chceme uspořádat takovou akci, abychom se všichni pobavili, jak je obvyklé a zároveň případnou kontrolou v pohodě prošli. V rámci této kontroly dodržujeme pravidla a nařízení vládního opatření.

Jaké doklady budeme a v jaké formě požadovat u vstupu upřesníme podle aktuálních požadavků hygienické stanice v pondělí 1.11.. Neboť je nutností předpokládat, že v tomto datu se testování zpoplatní a antigenní testy budou v platnosti 24 hodin.

Z výše uvedených důvodů budeme lístky vydávat jednotlivě na základě podpisu u svého jména, vyplněním rodného čísla, zaškrtnutím volby dokladu o bezinfekčnosti a jeho předložením se souhlasem GDPR. Platnost dokladů v tuto chvíli je očkování proti Covidu, doklad o prodělání nemoci Covid-19, dále prokázání negativního testu antigen, PCR testu atd. Osoby bez dokladu bezinfekčnosti se nebudou zakončeni zúčastnit.

Obálky s lístkem na jídlo budou vydávány pro celé SDH najednou v kavárně vedle restaurace.
Kapacita restaurace je 40 lidí, zkuste si nějak rozvrhnout síly, na oběd i večeři
Oběd se bude vydávat od 12:00 do15:00 hod.
Večeře od 18:00 do 21:30 hod.

Díky za pochopení a spolupráci

Sekce:  Novinky